Schroders
dn&co

Schroders wayfinding

Schroders’ move to London Wall Place, an imposing new building by Make Architects, marked the coming together of their many London offices under one roof for the first time. This meant more than a new home, but a new way of working.

dn&co visual line language was extended into a bolder expression on the team floors with tactile square-fluted panels acting as a container to hold wayfinding information. We cut into the fluting at vertical circulation points with supergraphic floor numbers and glazed, simply updatable sign panels.

Projecting signs displayed the bespoke icon set developed to complement the sans serif typography used throughout the system — we believe even toilet signs deserve to be beautiful.

Visuelle is an online creative showcase and visual feed curated by David Bennett Creative Director at opx.studio↗.

Visuelle is open to all creatives, the only criteria is our mantra ‘if it’s great it goes on’.

David’s personal work can be viewed at this-studio.co.uk↗.

Submissions
Submit@visuelle.co.uk↗

Image requirements
2000 x 1333px

Twitter↗
Instagram↗
Facebook↗

Visuelle is an online creative showcase and visual feed curated by David Bennett Creative Director at opx.studio↗.

Visuelle is open to all creatives, the only criteria is our mantra ‘if it’s great it goes on’.

David’s personal work can be viewed at this-studio.co.uk↗.